Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní.
V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní.
V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké.
Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy.
Je dostupný v klasických formátech.
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ručně lisovaný sendvič, aby byl ještě měkčí a lépe stravitelný. Můžete ho péct buď na grilu, nebo v předehřáté troubě na 240°, dokud není hezky zlatý. Naplňte podle chuti; jakákoliv kombinace ho udělá ještě chutnější a aromatičtější.
Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tento velký raviolo ve tvaru půlměsíce, plněný špenátem a ricottou, je navržen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější chutě, a je také inženýrsky navržen pro ideální poměr mezi těstem a náplní. Těsto a jeho velkorysé rozměry mohou obalit náplň, aniž by se během vaření roztrhlo. Náplň je symfonií chutí a textur. Čerstvý, mírně osmahnutý špenát a vysoce kvalitní, měkká a krémová ricotta vytvářejí dokonalou rovnováhu lehkosti a chuti.
Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.